Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Опитування громадян, які керують транспортними засобами

Дата: 30.09.2023 11:06
Кількість переглядів: 102

Фото без описуБеручи до уваги високі показники дорожньо-транспортної смертності й травматизму в Україні, євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави та безпекову ситуацію в державі загалом, дослідження стану дорожньо- транспортної безпеки є гостро актуальним. Для повного і всебічного дослідження окресленого питання постає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо стану дотримання правил дорожнього руху в Україні, у тому числі громадян, які керують транспортними засобами.

Опитування доступне за посиланням: на анкету з опитування громадян у Google формі - http://surl.li/kzbhm; на анкету з опитування громадян, які керують транспортними засобами у Google формі - http://surl,li/kzbkw.

Також, ГО „Центр „Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”, звернувся з проханням поширити інформацію щодо проведення Національного дня дівчат, в межах ініціативи “Дівчата STEM” спільно з генеральним партнером заходу Infopulse, за сприяння Офісу Віце-прем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, який відбудеться 11 жовтня 2023 року.

Захід організований для дівчат віком 14-24 роки, щоб стати учасником необхідно попередньо зареєструватися  за посиланням:https://forms.gle/.HJGdYPSFfbertzfw6 .

Участь у заході є безоплатною .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень