Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

10 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

Дата: 11.10.2023 10:02
Кількість переглядів: 136

Ментальне здоров’я: плекаємо стійкість - саме під таким гаслом пройшов Всесвітній день ментального здоров’я у Глобинській громаді.

Змістовно та цікаво працівниками відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» було проведено вуличну інформаційно-просвітницьку акцію «Ментальне здоров’я: плекаємо стійкість», учасники котрої ознайомились з ефективними техніками емоційного відреагування з метою розвитку навичок рефлексії, усвідомлення, розпізнавання та вираження власних емоцій і почуттів, отримали інформацію про особливості підтримки власних психоемоційних ресурсів. Також матеріали щодо покращення ментального здоров’я було розповсюджено в установах соціального значення міста.

Цього ж дня жителі громади, які мають статус безробітних слухали психопрофілактичну лекцію в Глобинському управлінні Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості. Всі учасники ознайомились з поняттям ментального здоров’я, правилами дбайливого відношення до себе, визначали ознаки доброго психічного здоров’я, отримали рекомендації по підтримці власних психоемоційних ресурсів та здатності покращувати навички керування власними емоціями.

День ментального здоров’я має важливу місію – привернути увагу кожної людини на важливість ментального здоров’я, яке в першу чергу залежить від кожного з нас. Ми повинні навчитися зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а при необхідності – звертатися за допомогою до відповідних фахівців.

Будьте здорові фізично та ментально, бережіть себе та своїх близьких!

Відновимо людину, а людина відновить все!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень