Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради.

Дата: 01.11.2023 09:58
Кількість переглядів: 281

31 жовтня під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

У ході засідання розглянуто 50 питань порядку денного.

Директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай доповіла про роботу служби «Соціальне таксі» при комунальній установі.

Члени виконкому затвердили зміни до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2023 рік.

Світлана Надтока прозвітувала про підготовку освітніх закладів громади до початку опалювального сезону.

У ході засідання розглянуто питання про роботу ради опіки та піклування при виконавчому комітеті Глобинської міської ради, про затвердження щомісячної плати за навчання та планового контингенту учнів у мистецьких навчальних закладах Глобинської міської територіальної громади на 2023-2024 навчальний рік та затверджено графіки роботи закладів культури та клубних формувань.

У ході засідання внесено зміни до рішень виконавчого комітету Глобинської міської ради про створення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України; про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам та окремі питання організації діловодства у виконавчому комітеті Глобинської міської ради.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення з питань життєдіяльності громади, соціального та правового захисту дітей.

За результатами розгляду питань прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень