A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконкому міської ради

Дата: 21.02.2018 17:20
Кількість переглядів: 720

Сьогодні, 21 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, у ході якого розглянуто низку важливих питань.

Найбільш активно обговорювалося питання погодження напрямків використання вільного залишку бюджету об’єднаної міської територіальної громади на 2018 рік, з якого доповідала начальник фінансового відділу виконкому міської ради Світлана Замогильна. До участі у розгляді цього питання долучилися й міські депутати. За результатами обговорення сформовано пропозиції з розподілу вільного залишку бюджетних коштів для подання на розгляд постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку та чергової сесії міської ради.

Про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємства КП «Глобинське» за 2017 рік та стан розрахунків за житлово-комунальні послуги підприємствами, установами та населенням міста звітував начальник підприємства Анатолій Шаповал.

Серед розглянутих питань було заслухано інформацію начальника відділу соціально-економічного розвитку та інвестиції Володимира Бондаря про використання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.  Детальну інформацію з цього питання можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/file/d/

Окрім того розглянуто питання про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт на території Глобинської міської ради в 2018 році; про заходи до Міжнародного дня прав жінок і миру та щодо відзначення річниці з Дня народження майстра українського слова, Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка; про стан виконання у 2017 році заходів міської Програми «Соціальний захист» на 2016-2020 роки; про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади; про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу весною 2018 року та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень