A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Фінансова безпека та економічна незалежність сім'ї. Глобинська громада долучається до масштабного проєкту.    

Дата: 15.11.2023 15:32
Кількість переглядів: 153

 15 листопада 2023 року Глобинським міським головою Станіславом Джусем був підписаний меморандум з ГО "Інноваційні соціальні рішення" з метою співпраці у галузі народонаселення та щодо надання послуг для постраждалих від війни та підтримки економічної спроможності, працевлаштування жінок.

Унаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україну, життя мільйонів українських громадян змінилось. В часи економічної скрути жінки змушені взяти на себе більше відповідальності за фінансову безпеку своїх сімей.
ЄС та UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення обʼєднали зусилля для розширення економічних можливостей жінок України. Жіночий центр працевлаштування - це новий проєкт, покликаний допомогти кожній здобути економічну незалежність та впевнено керувати своїм життям.
Мета проєкту - посилити економічну спроможність жінок, що постраждали від війни, зокрема, внутрішньо переміщених осіб (ВПО), жінок з інвалідністю, постраждалих від гендерно зумовленого та домашнього насильства, жінок що опинились в складних життєвих обставинах тощо. Жіночий центр працевлаштування - це:

  •  20 центрів працевлаштування в 4 областях України: Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Миколаївській.
  •   Курси прикладних професій, які допоможуть знайти нову роботу.
  •   ІТ-курси початкового рівня.
  •   Послуги карʼєрних радниць з пошуку роботи.
  •  Щомісячні оффлайн та онлайн інформаційні сесії на різноманітні теми, пов'язані з працевлаштуванням.
  •   Можливість отримати стартові набори для початку власної справи.

Підписання Меморандуму - це додатковий імпульс для спільної плідної праці, а дружні партнерські відносини допоможуть долати виклики сьогодення. У межах меморандуму також передбачається реалізація спільних проєктів, програм, проведення спільних заходів, взаємних консультацій тощо.                                           Вже зараз  запрошуємо до реєстрації для участі у проєкті мешканок Глобинської громади, а також Полтавської,Сумської, Дніпропетровської та Миколаївської областей, які потребують допомоги у працевлаштуванні.
Посилання на форму реєстрації: https://bit.ly/49ufggL



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень