A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

відбулося офіційне відкриття Глобинського офісу "Жіночого центру працевлаштування"

Дата: 05.12.2023 11:51
Кількість переглядів: 181

В рамках реалізації проєкту "WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей" відбулося офіційне відкриття Глобинського офісу "Жіночого центру працевлаштування". Реалізація проєкту здійснюється в рамках підписаного міським головою Станіславом Джусем Меморандуму про співробітництво між Глобинською міською радою та ГО "Інноваційні соціальні рішення".

Проєкт покликаний посилити економічну спроможність жінок, що постраждали від війни, зокрема, внутрішньо переміщених осіб (ВПО), жінок з інвалідністю, постраждалих від гендерно зумовленого та домашнього насильства, жінок, що опинились в складних життєвих обставинах.

У центрі працевлаштування протягом грудня вони зможуть безкоштовно пройти навчання на курсах прикладних професій та отримати фах майстрині манікюру, перукарки, бровістів, кухаря-кондитера.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися безпосередньо до офісу: м.Глобине, вул.Центральна,281

 з понеділка по п`ятницю, з 8:00 до 12:00,

 або за телефоном 38 098 838 15 91

Проєкт "WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей" впроваджується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Європейського Союзу, в партнерстві з ГО "Інноваційні соціальні рішення".

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень