Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбувся навчальний тренінг «Ми - проти насильства!».

Дата: 07.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 207

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 6 грудня 2023 року для суб’єктів, які є відповідальними по запобіганню та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на рівні територіальної громади, відбувся навчальний тренінг «Ми - проти насильства!».

Цільова аудиторія тренінгу - це працівники відділу соціального захисту та охорони здоров’я Глобинської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради, відділу культури виконавчого комітету Глобинської міської ради, служби у справах дітей Глобинської міської ради, Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», представник Глобинського офісу «Жіночий центр працевлаштування».

 Для проведення тренінгу запрошена Тетяна Василівна Браташ - психолог Громадської організації «Центр психологічної допомоги «Конфіденс».

У ході тренінгу учасники опанували правові основи запобігання та протидії домашньому насильству, розглянули визначення поняття, види та форми домашнього насильства, причини та умови його вчинення, психологічні аспекти цього явища, його безпосередній вплив на сім’ю та розвиток дитини.

Цей захід дав змогу працівникам громади стати більш обізнаними в питаннях протидії домашнього насильства, а також отримати чітке розуміння необхідності формування нетерпимого ставлення до проявів насильства у суспільстві.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень