A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 20.12.2023 15:05
Кількість переглядів: 183

20 грудня під головуванням заступника міського голови Олександра Кочерги відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, у ході якого розглянуто 18 питань.

Члени виконавчого комітету схвалили проєкт бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2024 рік. Попередньо, упродовж кількох днів, проєкт бюджету ретельно проаналізовано та обговорено за участю розпорядників бюджетних коштів та депутатів міської ради. Бюджет громади на наступний рік внесено до розгляду та затвердження міською радою.

У ході засідання затверджено склад робочої групи з внесення змін та продовження терміну дії Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади  на 2023-2024 роки. Зміни до плану будуть розроблені з урахуванням потреб розвитку населених пунктів громади.

Начальник Глобинської місцевої пожежної охорони Олександр Череп презентував присутнім Програму підтримки діяльності та розвитку місцевої пожежної охорони Глобинської міської ради на період 2024-2026 роки, розроблену з метою запобігання виникнення і забезпечення ефективного гасіння пожеж, рятування людей та надання допомоги в ліквідації наслідків аварії, стихійного лиха в населених пунктах громади. Члени виконкому погодили Програму та рекомендували внести її на розгляд міської ради.

Затверджено склад конкурсного комітету по перевезеннях пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території Глобинської міської ради, Положення про надання платних послуг КЗ «Соціальний гуртожиток», Положення про преміювання, виплату надбавок та матеріальної допомоги працівникам комунальної установи «Глобинський центр професійного розвитку педагогічних працівників», погоджено місця розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги мешканцям громади, про внесення змін до фінансових планів КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Глобинська міська лікарня» на 2023 рік та затвердили фінансові плани цих підприємств на 2024 рік.

З усіх питань, внесених до розгляду, прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень