Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Гімназисти навчалися енергозбереженню та розумному споживанню

Дата: 08.02.2024 15:38
Кількість переглядів: 90

Фото без описуУ рамках «Днів сталої енергії в муніципалітетах», покликаних спонукати населення замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії не лише вдома, а й у місті, регіоні, країні та світі, у Глобинській гімназії № 4 імені заслуженого агронома України Ганни Андрієнко - філії Глобинського ліцею № 5 8 лютого відбулися тематичні заходи. До участі в них долучилися начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконовчого комітету міської ради Богдан Рибалко та провідний спеціаліст відділу В’ячеслав Шайнога.

Під час класної бесіди «Енергозбереження. Поради на кожен день» старшокласникам презентовано інформацію щодо змін клімату та заходів з адаптації до них, про можливості відновлювальних джерел енергії та елементарних правил поведінки, що допоможуть економити енергію і зменшити викиди СО2 в атмосферу. У дружній атмосфері учні активно дискутували та обговорювали питання даної тематики. Найбільше школярів зацікавила презентація приладів для обстеження будівель, адже вони змогли власноруч випробувати їх роботу. Крім того, діти підготували чудові малюнки і плакати на тему енергозбереження.

Ініціатором та натхненником проведення заходу виступила педагог-організатор гімназії Лариса Редька, за що в свою адресу отримала слова вдячності від підопічних та гостей закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень