A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Безоплатна англійська для дітей зі школою All Right у програмі Future Perfect

Дата: 09.02.2024 13:49
Кількість переглядів: 52

Фото без описуВіднедавна до мовної програми Future Perfect долучилася онлайн-школа All Right. Українські діти від 4 до 12 років отримають безоплатний доступ до навчання на 2 роки. А батьки зможуть подбати про знання англійської для своїх дітей.

Викладачі онлайн-школи All Right адаптують навчання під інтереси дитини. Тут можна грати у відеоігри, дивитися мультики та фільми, вчити мову за допомогою пісень.

Більш ніж 65 тисяч студентів зі 46 країн світу вже вивчають англійську з All Right. 🔗 Подаруйте і ви таку можливість своїм дітям — зареєструйте їх на сторінці «Безкоштовна англійська для дітей з України» за посиланням — https://allright.com/diia-osvita-future-perfect

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень