A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 04.03.2024 14:07
Кількість переглядів: 103

29 лютого рішенням міської ради у виконавчому комітеті створено структурний підрозділ з питань військового обліку, оборонної та мобілізаційної роботи. Основні завдання відділу визначені Положенням про нього.

Відповідно до вимог чинного законодавства у період дії воєнного стану призначення на посади в органах місцевого самоврядування здійснює міський голова без проведення конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законодавством.

На посади в органах місцевого самоврядування призначаються громадяни України, які мають освіту та досвід роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад. Так, для посади начальник відділу виконавчого комітету місцевої ради встановлено такі кваліфікаційні вимоги: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Для посади головний спеціаліст: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

Шановні громадяни, якщо ви маєте бажання долучитися до команди працівників виконавчих органів Глобинської міської ради, уважно ознайомилися із основними завданнями відділу, відповідаєте вищевказаним кваліфікаційним вимогам, надсилайте резюме на електронну адресу: globino.mr@globyne-rada.gov.ua у термін до 15 березня 2024 року для подальшої участі в співбесіді з метою відбору кандидатів на посади начальник відділу з питань військового обліку, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету міської ради та головний спеціаліст відділу з питань військового обліку, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень