A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

17 березня - День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення

Дата: 17.03.2024 09:30
Кількість переглядів: 99

Фото без описуЩорічно, починаючи з 1994 року, у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. 

Чому свято комунальників припадає саме на березень? Можливо тому, що після довгої зими настає час для генерального прибирання, що є одним із головних завдань співробітників житлово-комунального господарства.  Хоча загалом працівники галузі, як люди, віддані своїй справі, і вдень, і вночі роблять усе можливе для вчасного надання споживачам необхідних послуг.

Наприклад, колектив Великокринківського комунального господарства, який понад 3 роки очолює Юрій Шульженко, старанно та самовіддано, у будні та вихідні, незважаючи на свята, у дощ чи сніг, у мороз чи спеку, без жодних нарікань, забезпечує населення Великих Кринок та ще 9 старостатів послугами з водопостачання, обслуговування комунікаційних мереж, утримання територій, ремонту доріг, благоустрою.

І все це – силами 34 працівників! Звичайно, дефіцит кадрів відчувається гостро й інколи є причиною не таких високих темпів робіт, як хотілося б і самим комунальникам, і жителям навколишніх сіл. Але, завдяки тісній співпраці із старостами, місцевими  підприємцями, фермерами, пересічними громадянами, робота ладиться. До того ж, на даний момент до виконання суспільно-корисних робіт вдалося залучити 32 безробітних громадян. Отже, є задумки й плани – на найближчий час та на перспективу.

«Як і всі і зараз в Україні, ми нашим згуртованим колективом мріємо про перемогу та мир. Два працівники Великокринківського КП – Євген Харченко із Землянок і Григорій Пащенко із Заможного – саме зараз боронять рубежі країни, - розповідає Юрій Шульженко. – Ми ж, тут, в тилу, своєю працею намагаємося гідно тримати фронт комунальних робіт і дякуємо захисникам, що маємо змогу працювати і приносити користь людям».

У День професійного свята побажаймо всім працівникам комунальних служб та сфери побутового обслуговування Глобинської громади миру, добра, здоров’я, благополуччя та витримки. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень