A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання шістдесят п’ятої позачергової сесії Глобинської міської ради

Дата: 03.04.2024 08:53
Кількість переглядів: 218

Фото без описуВідповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42, частини п’ятої, десятої статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.3 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесят п’яту позачергову сесію Глобинської міської ради.

I. Скликати пленарне засідання шістдесят п’ятої позачергової сесії Глобинської міської ради 05 квітня 2024 року о 14 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

II. На розгляд сесії внести питання:

1. Про скасування рішення Глобинської міської ради від 28.03.2024 №332 «Про затвердження містобудівної документації: «Детальний план території за межами населених пунктів у межах території Глобинської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електричної станції ДТЕК Полтавська ВЕС з орієнтовною проектною потужністю 650 МВт».

2. Про затвердження містобудівної документації: «Детальний план території за межами населених пунктів у межах території Глобинської міської територіальної громади для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування вітрової електричної станції ДТЕК Полтавська ВЕС з орієнтовною проектною потужністю 650 МВт».

3. Про внесення змін до Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2026 роки.

4. Про внесення змін до Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2026 роки.

5. Про внесення змін і доповнень до  бюджету Глобинської міської територіальної громади  на 2024 рік.

 

Міський голова                                                                                                    Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень