A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про застосування пестицидів та пожежну безпеку - спеціалістам сільгосппідприємств

Дата: 10.04.2024 14:42
Кількість переглядів: 94

Фото без описуСьогодні у міській раді для сільськогосподарських підприємств, які здійснюють діяльність, пов’язану із застосуванням та зберіганням пестицидів та агрохімікатів, відбулася нарада за участі представників Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Під час зустрічі спеціалісти Держпродспоживслужби розповіли про вплив пестицидів на здоров’я людини, ознайомили присутніх з нормами Закону України «Про пестициди і агрохімікати» та  Державними санітарними правилами «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві ДСП 8.8.1.2.001-98». Також відповіли на запитання щодо паспортизації об’єкта, що дає право на отримання зберігання і застосування пестицидів і мінеральних добрив згідно з чинним законодавством.

Участь у нараді також взяв провідний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ старший лейтенант служби ЦЗ Олександр Дояр. Він інформував присутніх про важливість дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах впродовж літнього періоду, недопущення спалювання стерні, сухої трави та інших пожнивних решток, а також про відповідальність громадян та  передбачені штрафи за порушення правил пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень