A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обмін досвідом з колегами із Сумщини

Дата: 16.04.2024 14:33
Кількість переглядів: 55

Фото без описуОсновною метою запровадженої комплексної психосоціальної послуги з формування життєстійкості  є зниження загального рівня стресу і тривожності українців, формування навичок першої психологічної допомоги близьким (особливо дітям та старшим членам родини), навчання стресостійкості та попередження психологічної травматизації. Особлива увага приділяється в цій послузі родинам, на які війна має найбільший вплив: військовослужбовців та ветеранів, сім’ям із маленькими дітьми, внутрішньо переміщених осіб.

Водночас однією з цілей проєкту життєстійкості  є гуртування населення, починаючи з невеличких територій громад до країни в цілому. Можливо, часточкою цієї взаємодії була робоча зустріч з делегацією  від Департаменту з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної військової адміністрації.

Змістовно та насичено пройшло спілкування та ознайомлення з роботою Центру життєстійкості при КУ "Центр надання соціальних послуг" Глобинської міської ради. Обговорено практичні питання з алгоритму впровадження послуги; в дружній щирій атмосфері обмінялися  досвідом у сфері надання соціальних послуг найбільш вразливим верствам населення під час дії воєнного стану.

Відновимо людину – людина відновить все!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень