A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинську громаду нагороджено Подякою та Бойовим прапором

Дата: 25.04.2024 15:38
Кількість переглядів: 63

Фото без описуСьогодні до сесійної зали завітали поважні гості – заступник командира з МПЗ 20-го Окремого батальйону спеціального призначення «Україна» Окремої Президентської бригади майор Володимир Кончиць та пресофіцер лейтенант Максим Прудеус.

Мета візиту, за словами пана майора, висловити вдячність керівництву і депутатському корпусу міської ради, всій Глобинській громаді за надання фінансової допомоги батальйону, завдяки якій військові мали змогу придбати FPV-дрони, БПЛА та системи РЕБ та інші, такі вкрай необхідні, технічні засоби для ведення воєнних дій на Новопавлівському напрямку фронту (Донеччина), де нині перебувають спезпризначенці 20-го ОБСП, та під час оборони неба столиці.

Володимир Кончиць вручив міському голові Станіславу Джусю Подяку Глобинській громаді за підписом командира військової частини підполковника Павла Куриленка, а також Бойовий прапор батальйону – найдорожчу річ, з якою захисники йдуть в бій, знищують ворога, виборюють право України бути вільною, суверенною, незалежною.

Під час вручення високих нагород всі присутні в залі піднялися зі своїх місць та оплесками висловили подяку оборонцям – за героїзм на полі бою, відважність, патріотичний дух, готовність до самопожертви.

Цього ж дня військові мали зустріч з нашими місцевими виробниками FPV-дронів, ознайомилися з нюансами їх виготовлення та домовилися налагодити співпрацю, щоб мати змогу оперативно вирішувати нагальні потреби захисників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень