Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 06.06.2024 09:00
Кількість переглядів: 69

Фото без описуДень журналіста в Україні почали відзначати з 1994 року. За дату святкування визначено 6 червня - день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів. Цього року українські журналісти відзначать своє професійне свято втридцяте!

Четверта влада. Ні більше, ні менше. Саме так назвала журналістику сама історія. За благородну і відповідальну працю. За щирі репортажі, нариси, статті. За чесну і добропорядну позицію. За вагоме і аргументоване слово.

Вітаємо з професійним святом нинішніх журналістів громади і всіх, хто колись пов’язував свою долю з цим почесним ремеслом, тих, хто «залишається за кадром та рядком», хто набирає, макетує, вичитує й редагує! Ви вибрали непростий шлях: на ньому зустрічаються безсонні ночі, людський біль і величезні розчарування. Але він також неймовірно захоплюючий - на ньому обов’язково є місце щирим вчинкам, великим радощам, приємним зустрічам і величезній подяці.

Бажаємо невичерпної енергії для втілення творчих знахідок, сміливих проєктів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики. Ідіть по своєму шляху гідно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень