A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

КУБОК ПАМ’ЯТІ ОЛЕГА БАБАЄВА З ФУТБОЛУ

Дата: 13.04.2018 08:41
Кількість переглядів: 816

Фото без описуВ місті Кременчуці на стадіоні «Кремінь-Арена» розпочався традиційний футбольний турнір пам’яті міського Голови Кременчука палкого прихильника футболу Олега Бабаєва.  В змаганнях приймають участь 16 команд  з міста Кременчука та району, а також ФК «Великі Кринки», «Арсенал» (Семенівка), команда нашої громади «Глобине», які  розподілені на попередньому етапі на чотири підгрупи. В  турнірі зіграно два тури. За тур до закінчення групового раунду наші земляки - «Глобине» та «Великі Кринки» вже забезпечили вихід з груп та участь в ¼ фіналу.

В першому матчі ФК «Глобине» переміг «Мегаспорт» 2:0. В нашій команді голами відзначились Євген Покотило та Антон Клімович. В другому турі наша команда перемогла «Локомотив» також з рахунком 2:0. Голи забивали Михайло Артюшенко та Євген Покотило. Таким чином, незважаючи на результат заключного поєдинку з «Динамо», який відбудеться на «Кремінь-Арені» в неділю 15 квітня о 16.30 год., глобинці забезпечили собі вихід до наступного раунду змагань.

№ п/п

Група D

І

В

Н

П

Р/М

0

1.

«Динамо» (Кременчук)

2

2

0

0

13:0

6

2.

ФК «Глобине» (Глобине)

2

2

0

0

4:0

6

3.

«Мегаспорт» (Пятихатки)

2

0

0

2

0:8

0

4.

«Локомотив» (Кременчук)

2

0

0

2

0:9

0

 

Приємно відзначити, що склад ФК«Глобине» практично повністю укомплектовано місцевими вихованцями глобинського футболу, в переважній більшості молодими перспективними гравцями.

Воротарі: Іван Клименко, Віталій Клаптенко

Польові гравці: Віктор Лисенко, Станіслав Місікевич, Віталій Сас, Назар Рябко, Юрій Мамка, Максим Колісник, Ярослав Кедич, Юрій Родак, Владислав Голубничий,Станіслав Ричка, Олексій Нагорний, Тамірлан Савчук, Михайло Артюшенко,Ігор Бузинський, Антон Клімович, Євген Покотило, Денис Коломієць.

Тренер: Олег Галата

За підтримки Глобинської об’єднаної територіальної громади крім участі в данному турнірі в подальшому в рамках підготовки до сезону у команди заплановано також зустрічі з командами «Фламінго» (Горішні Плавні) в рамках однойменного турніру  та контрольні ігри з «Авангард» (Яреськи)  і «Колос» (Чорнобай).

Керівник команди                                                                   Олександр Ричка

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень