Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Актуальна інформація

Пам’ятка для населення щодо дотримання вимог санітарного законодавства при застосуванні пестицидів, агрохімікатів та засобів захисту рослин

Не лише сільськогосподарські підприємства у своїй діяльності використовують пестициди. На присадибних та дачних ділянках люди теж застосовують, як пестициди так і мінеральні та органічні добрива, щоб збільшити урожай, та вберегти його від шкідників.

08:24 19.03.2024

Як вберегтися від інфекційних захворювань в період повені

Період весняної повені особливо небезпечний для тих, хто живе поблизу річки, ставка, водойми. Унаслідок весняного паводка, навіть при відсутності затоплення чи підтоплення, до підземних ґрунтових вод, а отже, й до свердловин, колодязів, каптажів природних джерел із скотомогильників, кладовищ, убиралень, хлівів, сміттєзвалищ та інших забруднених територій можуть потрапити збудники інфекційних захворювань: туберкульозу, лептоспірозу, черевного тифу, сибірки, вірусних гепатитів, яйця та личинки гельмінтів, цисти лямблій, дизентерійних амеб, балантидія кишкового та ін. У зв'язку з цим існує ризик спалахів інфекційних хвороб.

08:46 01.03.2024

Порядок застосування засобів захисту рослин з урахуванням профілактики отруєння бджіл

Отруєння бджіл засобами захисту рослин може настати внаслідок недотримання суб'єктами господарювання встановлених регламентів та санітарних норм і правил транспортування, зберігання, торгівлі та застосування засобів захисту рослин.

16:28 28.02.2024

Що необхідно знати про туберкульоз

Туберкульоз – це тяжке інфекційне захворювання, яке сьогодні посідає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства.

13:53 26.02.2024

Харчування в холодну пору року

Восени та взимку людський організм потребує додаткової енергії для збереження тепла та зміцнення імунної системи. Короткі й похмурі дні без сонячного світла призводять до нестачі вітаміну D. Відповідно, настрій стає пригніченим, і постійно хочеться спати. Свіжі овочі та фрукти, багаті на різноманітні вітаміни, зникають з полиць магазинів. 

13:44 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень