A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дорогі земляки!

Дата: 15.02.2018 08:37
Кількість переглядів: 714

Фото без описуЩе на один рік віддалилися від нас події афганської війни. Однак час не в змозі  викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі тих, у чиє життя так несподівано і так безжалісно, починаючи з 79-го року, увірвалася війна. Вона стала важким випробуванням і трагедією для тих, хто безпосередньо виконував військовий обов’язок за межами України, і тих, хто довгими днями і ночами чекав повернення додому своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Шановні ветерани! Ви є людьми, для яких слово «обов’язок» – це не просто слово, а норма поведінки та сенс життя. Ми цінуємо вашу самовідданість, бойовий та життєвий досвід, вміння долати труднощі, досягати поставленої мети.

У глибокій шані схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто загинув під час виконання військового обов’язку за межами України.

З вдячністю звертаюсь до тих,  хто живе поряд з нами.

Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, миру і добра.

 

 

Глобинський міський голова                                 Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень