A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Радилися та ділилися досвідом освітяни громади

Дата: 20.01.2018 11:52
Кількість переглядів: 998

Сьогоднішнє життя змушує вчителя не просто давати знання, а вчити школярів учитися, набувати досвіду застосування знань у реальних життєвих ситуаціях. Одним з основних шляхів оновлення змісту освіти є переорієнтація педагогічної діяльності із знаннєвої парадигми на діяльнісну. Саме тому, на засіданні методичних об’єднань учителів, яке відбулося 12 січня 2018 року на базі Глобинської гімназії №1 , були обговорені актуальні питання щодо організації компетентнісного підходу в навчанні учнів.

Учасники зібрання  під керівництвом Устенко І.Г., методиста з початкової освіти  методичного кабінету відділу освіти Глобинської міської ради,   провели майстер-класи (вчителі Т.І.Бугаєць, Л.Г.Левченко) , під час яких  ділилися досвідом застосування інтерактивних технологій, які сприяють соціалізації учнів. 

Близько 10 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти об’єдналися для участі у роботі методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи та педагогів – організаторів  на тему «Попередження суїцидальної поведінки в учнівському середовищі». Засідання провела методист методичного кабінету  О.С.Довбня,  яка наголосила на цінності людського життя та зосередила увагу на проведенні акції в навчальних закладах « Життя прекрасне!»

На засіданні вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін виступила голова методоб’єднання  Шевченко С.О., яка детально проаналалізувала підсумки ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад у 2017-2018 н. р.. На засіданні також обговорювались особливості державної підсумкової  атестації випускників з Історії України у формі ЗНО у 2018 р., нові підходи до освітніх та виховних технологій, та оптимальність використання форм та методів навчання для вдалої підготовки учнів до ЗНО (доповідач А.А.Скапа). З метою привернення уваги до місцевої історії,  методист МК Таранець І.В., наголосила на участі талановитої молоді у конкурсі “Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього”.

Атмосфера оптимізму, яка панувала на засіданні МО педагогічних працівників освітніх закладів Глобинської міської ради, дала поштовх для натхненної праці у ІІ семестрі 2017-2018 навчального року.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень