A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Юні науковці громади беруть участь в престижному конкурсі

Дата: 07.02.2018 14:35
Кількість переглядів: 724

Фото без описуОдним з найбільш престижним серед шкільної молоді на сьогодні є  Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук України. Його з 1992 року проводять задля духовного, творчого та інтелектуального розвитку дітей країни.

Мала академія наук — загальнодержавний науково-громадський проект. Спрямований він на пошук, підтримку, сприяння творчому розвитку обдарованих, здібних до наукової діяльності учнів, школярів та студентів.

В цьому році від нашої громади участь у  Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України на ІІ  обласному  етапі братимуть 7 учнів. З яких шість буде представляти Глобинську гімназію та одна учениця – Глобинську ЗОШ І-ІІ ступенів №3. Всі вони переможці першого етапу конкурсу.

II етап конкурсу-захисту наукових робіт юних науковців Полтавщини проходитиме в місті Полтаві в період з 9 по 11 лютого 2018 року. Відкриття та закриття конкурсу-захисту традиційно пройдуть у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка. А всього  участь у в II етапі конкурсу-захисту візьме близько 750 найобдарованіших учнів області, а це майже на 100 школярів більше ніж в минулому.

Учасники обласного етапу свої наукові роботи подаватимуть в 38 секціях 12 наукових відділень. Традиційно найчисленнішими будуть такі секції: англійська мова, українська література, математика, економіка. У порівнянні з минулими роками зросла чисельність учасників у секції фізики та астрономії, біології. Вперше цього року розпочали роботу дві нові секції: польської мови та кримськотатарська гуманітаристика.

Переможці II етапу Конкурсу-захисту візьмуть участь у фінальному, що пройде у Києві.

Тож, побажаємо нашим юним та талановитим даруванням успішного захисту своїх науково-дослідницьких робіт  та здобуття перемог.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень