A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робочі будні відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради

Дата: 27.03.2018 16:49
Кількість переглядів: 817

Відповідно до річного плану закупівель на 2018р. 05 лютого 2018 року відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради проведено відкриті торги по реконструкції будівлі лікарні-амбулаторії в амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Миру № 56/а в с. Опришки, Глобинського району.

Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі - 3 502 244, 00 грн. 00 коп. з ПДВ (три мільйони п’ятсот дві тисячі двісті сорок чотири  грн. 00 коп. з ПДВ).

22.02.2018 року відбувся електронний аукціон, проведений автоматично електронною системою закупівель PROZORRO з метою оцінки тендерних пропозицій учасників. Згідно з оприлюдненими в системі   PROZORRO даними, в аукціоні прийняли участь 4 учасники. Пропозиції 3-х учасників відхилено на підставі  Закону України «Про публічні закупівлі» в зв’язку з невідповідністю учасника кваліфікаційним критеріям, з невідповідністю тендерної пропозиції умовам тендерної документації.

01 березня 2018 року переможцем торгів визначено учасника  - ТОВ «Рембудлюкс». Ціна пропозиції за результатами аукціону становить 3 115 950,00 грн. (три мільйони сто п’ятнадцять тисяч дев’ятсот п’ятдесят грн. 00 коп.) з ПДВ. Про що 14 березня 2018 року укладено договір підряду із ТОВ «Рембудлюкс» та оприлюднено  на веб-порталі Уповноваженого органу.

 

Начальник відділу комунального майна і закупівель                   Головаш А.І.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень