A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розпорядження

Дата: 29.03.2018 15:23
Кількість переглядів: 672

Керуючись п.8 ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 34 сесію Глобинської міської ради І скликання 11 квітня 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради. 

 

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про вступ Глобинської міської ради до Асоціації «Полтавська обласна Асоціація органів місцевого самоврядування».
  2. Про внесення змін та доповнень до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2019 роки.
  3. Про внесення змін до Порядку виплати матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам: вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до складу комісії по розгляду питань виплати  матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, та їх наставникам: вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської територіальної громади.
  5. Про затвердження щомісячної плати, додаткових пільг за навчання у Глобинській дитячій школі мистецтв та Положення про використання коштів спеціального фонду.
  6. Про внесення змін до положення про відділ соціального забезпечення виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  7. Про   внесення  змін  до Комплексної програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної громади   на 2017-2020 роки.
  8. Про   внесення  змін  до міської    Програми залучення   та  підтримки   спеціалістів    у закладах охорони здоров’я, освіти, культури Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки.
  9. Про внесення змін до «Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Глобинської міської ради на 2017-2020 роки «Безпечна громада» затвердженої рішенням 20 сесії Глобинської міської ради від 11 травня 2017 року №349.
  10. Про внесення змін до регламенту Глобинської міської ради.
  11. Про внесення змін до Положення про постійні депутатські комісії глобинської міської ради.
  12. Про передачу з балансу виконавчого комітету Глобинської міської ради на баланс КП «Глобинське» службової квартири, що знаходиться за адресою:      м. Глобине, вул. Полтавський шлях, буд. 15а, кв.13.
  13. Про виконання Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2017 рік.
  14. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2018 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об'єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії на території Глобинської міської територіальної громади.
  15. Про внесення змін і доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади.
  16. Про внесення змін і доповнень до  бюджету Глобинської  об’єднаної міської територіальної громади  на 2018 рік.
  17. Про розроблення детального плану території по вулиці Центральній, 122, м.Глобине, Полтавської області для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату

 

Глобинський міський голова                               С.В. Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень