A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання сесії міської ради

Дата: 12.04.2018 16:36
Кількість переглядів: 912

11 квітня 2018 року відбулося засідання тридцять четвертої сесії І скликання Глобинської міської ради, яке провів Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Депутати заслухали очільника громади про вступ Глобинської міської ради до Асоціації «Полтавська обласна Асоціація органів місцевого самоврядування» та вирішили уповноважити міського голову бути представником Глобинської міської ради в Асоціації.

Також було прийнято низку рішень про внесення змін та доповнень: до міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2019 роки, до Порядку виплати матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам: вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської територіальної громади, до міської Програми «Соціальний захист на 2016-2020 роки», до Комплексної програми розвитку освіти Глобинської міської територіальної громади   на 2017-2020 роки, до міської   Програми залучення   та  підтримки   спеціалістів    у закладах охорони здоров’я, освіти, культури Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки, до Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Глобинської міської ради на 2017-2020 роки «Безпечна громада», до регламенту міської ради, до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади, до  бюджету Глобинської  об’єднаної міської територіальної громади  на 2018 рік.

Міські обранці затвердили перелік об’єктів вулично-дорожньої мережі Глобинської міської ради, які потребують проведення поточного ремонту у 2018 році.

Окремим питанням на порядку денному стояло питання «Про розроблення детального плану території по вулиці Центральній, 122, м.Глобине, Полтавської області, для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату». Згідно рішення міськради, виконавчому комітету Глобинської міської  ради доручено забезпечити розроблення детального плану території та проведення громадських слухань щодо врахування інтересів громадськості у проекті детального плану території.

Ольга Гапченко начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету міської ради доповіла  про необхідність внести зміни до Переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, які не були включені в перелік. А саме:  надання висновку про можливість виконання обов’язків опікуна (піклувальника); встановлення опіки над майном недієздатної особи (особи, цивільна дієздатність якої обмежена); призначення помічника за заявою дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та обов’язки; встановлення днів побачень з малолітньою дитиною; надання висновку про доцільність (не доцільність) позбавлення батьківських прав та поновлення батьківських прав; надання дозволу щодо дарування, купівлі, продажу, обміну рухомого та нерухомого майна. Про що прийнято відповідне рішення та затверджений Перелік послуг.

На засіданні розглянуто ряд земельних питань та прийнято відповідні рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень