Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Місцеві рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі

Дата: 13.04.2018 15:21
Кількість переглядів: 1000

Сьогодні, 13 квітня 2018 року Глобинським районним сектором Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області спільно з працівниками комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» відпрацьовано практичні дії під час гасіння умовної пожежі будівлі дошкільного навчального закладу  №4, що розміщується в заводській частині  м.Глобине та евакуації дітей у випадку пожежі.

Навчання розпочались після отриманя сигналу про виникнення пожежі від працівників місцевого підрозділу ДСНС. Залунала сирена і вихователі відразу розпочали евакуацію дітей у визначені безпечні місця, а саме у павільйони на ігровій площадці дошкільного закладу. Повна евакуація дітей та працівників закладу відбулася за 6 хвилин, про що керівника навчань, тимчасово виконуючого обов’язків начальника Глобинського районного сектору ДСНС Олега Дідору повідомила завідуюча дошкільним закладом Вікторія Закревська.

Через лічені хвилини на місце надзвичайної події прибула пожежна автоцистерна з особовим складом і розпочалося гасіння умовної пожежі. Силами вогнеборців та працівників закладу умовну надзвичайну подію було успішно ліквідовано.

Працівники ДСНС розповіли про пожежно-технічне обладнання пожежної автоцистерни та нагадали основні вимоги пожежної безпеки для дошкільних закладів.

Подібні заходи будуть проводиться і на інших об’єктах з масовим перебуванням людей, а саме в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах нашої громади з метою формування навичок у дітей та працівників відповідних закладів правильно діяти у випадку надзвичайних ситуацій. Такі навчання допоможуть працівникам місцевих пожежно-рятувальних підрозділів напрацьовувати практичні навички проведення розвідки, визначати напрямки оперативних дій та удосконалювати вміння у роботі з пожежно-технічним обладнанням, що допоможе діяти чітко й злагоджено у випадку виникнення реальної небезпеки та уникнути загрози життю та здоров’ю людей.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень