A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 24.04.2018 17:08
Кількість переглядів: 1088

24 квітня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Станіслава Джуся. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Про підготовку місць масового відпочинку на водних об’єктах до літнього купального сезону 2018 року доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Рішенням виконкому визначено місця загального відпочинку на воді на території Глобинської міської ради на 2018 рік. А саме: в парку Молодіжний по вул.Виноградна в м.Глобине на березі річки Сухий Омельник та по вул.Зоряна в м.Глобине на березі річки Сухий Омельник. Відповідальними за благоустрій, підтримання порядку і безпеки у визначених місцях вирішили закріпити підприємство ТОВ АФ «Мічуріна» (Шкірко В.М.) по вул.Зоряна в  місті Глобине на березі річки Сухий Омельник та ФОП Бутко Ю.С. в парку Молодіжний  по вул.Виноградній в місті Глобине на березі річки Сухий Омельник.

В ході засідання найбільш активно обговорювалося питання відзначення Дня громади. Члени виконавчого комітету довго не могли дійти згоди щодо визначення дати проведення святкування. Тому прийняли рішення про організацію громадських обговорень щодо встановлення дати святкування «Дня громади», про що буде додатково повідомлено у засобах масової інформації та на офіційному сайті Глобинської міської ради.

Окрім того розглянуто питання про надання дозволу на розміщення пересувних атракціонів, придбання будівлі контори та підвалу для потреб Жуківського старостинського округу, надання дозволу на відвідування Глобинських ДНЗ малолітніми дітьми та про затвердження розпоряджень міського голови та інші.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги учасникам бойових дій та інвалідам Великої Вітчизняної війни.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень