Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо мережі комунальних закладів первинної медичної допомоги у Глобинській громаді

Дата: 26.04.2018 09:48
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

1.Найменування організатора громадського обговорення -  Глобинська міська рада.

2.Мета: врахування думки населення щодо оптимізації мережі надання первинної медико-санітарної допомоги у Глобинській громаді.

3. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників – громадські обговорення відбудуться в   залі для засідань Глобинської   міської ради 26.06.2018 року о 15.00 год.

4. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форми для подання пропозицій (зауважень) — Глобинська міська рада, м. Глобине, вул. Центральна, 285, e-mail: globino.mr@i.ua, тел. (05365) 2-42-53.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

5. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення – Глобинська міська рада, м. Глобине, вул. Центральна, 285, e-mail: globino.mr@i.ua, тел. (05365) 2-42-53.

6. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Токаренко Галина Володимирівна – заступник Глобинського міського голови.

7. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – Узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Глобинської  міської громади.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання   щодо мережі комунальних закладів первинної медичної допомоги у Глобинській громаді 

 

Глобинська міська рада

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень