A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбувся круглий стіл присвячений Дню охорони праці

Дата: 27.04.2018 15:29
Кількість переглядів: 719

27 квітня 2018 року в залі засідань Глобинської РДА відбувся круглий стіл, присвячений Дню охорони праці, який проводиться в 2018 році під девізом «Захищене і здорове покоління».

Мета заходу - відзначення Всесвітнього Дня охорони праці та підвищення рівня безпеки, гігієни праці і виробничого середовища, забезпечення соціального захисту працівників, визначення та нагородження кращих працівників у галузі охорони праці Глобинщини.

Провів засідання заступник голови Глобинської РДА Володимир Лісняк.

Серед присутніх представники підприємств, установ, організацій, а саме: представники управління Держпраці у Полтавській області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області, Глобинської районної організації профспілки праціваників, ПВП «Будівельні матеріали», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», Устимівської дослідної станції рослинництва інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва, ТОВ «Глобинський маслосирзавод», ТОВ «Агрофірма «Мічуріна», ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», ТОФ АФ «Соняшник», ТОВ «Промінь-Лан», члени президії Глобинської районної організації профспілки працівників АПК, представники Глобинської міської ради.

Розглянувши та обговоривши результати щодо реалізації політики в сфері охорони праці та проведення роботи з профілактики травматизму в регіоні учасники круглого столу відмітили, що в Глобинському районі значно покращена робота по удосконаленню, поліпшенню та забезпеченню рівня охорони праці, результативно працює система охорони праці в організаціях, установах агроформуваннях, підприємствах.

В ході проведення заходу було нагороджено кращих працівників та трудових колективів підприємств та організацій Глобинського району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень