A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Глобинської міської ради на 2019 рік»

Дата: 05.05.2018 11:25
Кількість переглядів: 707

Розробник – фінансовий відділ виконавчого комітету міської ради.

Проект регуляторного акта передбачає збільшення дохідної частини міського бюджету для забезпечення його збалансованості та задоволення нагальних потреб громади міста, у тому числі й за рахунок перегляду окремих ставок податку на майно в частині плати за землю на території громади та можливого надання обґрунтованих додаткових пільг з його сплати певним категоріям суб’єктів господарювання.

З метою отримання пропозицій та зауважень проект рішення Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Глобинської міської ради  на  2019 рік», проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено з 11 травня 2018 року на головній сторінці та  в розділі  «Регуляторні акти» на офіційній веб-сторінці Глобинської міської ради в мережі Інтернет : http://globynska-gromada.gov.ua.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі виконавчому комітету міської ради або постійній комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку за адресою: м. Глобине, вул. Центральна,285.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень