A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Орфей» продемонстрував свою майстерність шанувальникам духової музики

Дата: 07.05.2018 11:44
Кількість переглядів: 1526

6 травня 2018 року  у місті Полтава традиційно відбувся марш-парад, присвячений  Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці Перемоги над нацизмом у  Другій світовій війні, який  проводиться у вигляді  конкурсу, що поділяється на три номінації:  аматорські колективи сільських, міських та районних закладів культури; аматорські колективи навчальних закладів; професійні колективи. Маршрут марш-параду: Біла Альтанка – Театральна площа.  У цьому  дійстві прийняли участь 27  духових колективів  Полтавщини.

Глобинському народному аматорському оркестру «Орфей» випала велика честь завершити свято. Шанувальники духової музики радо вітали колектив, а учасники оркестру подарували слухачам гарний настрій і чудову музику. Оркестр «Орфей» виступив достойно, за що нагороджений дипломом першого ступеню. До речі,  вже третій рік поспіль  Глобинський «Орфей» здобуває  таку ж нагороду.

Сьогодні репертуар  оркестру налічує понад 30 творів. Це  твори  українських та зарубіжних композиторів, спрямовані на виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та любові до Батьківщини, історичного минулого, гордості за українську державу. Також оркестр виконує популярні мелодії з кінофільмів, естрадні та джазові композиції, маршову музику.

Оркестр є незмінним учасником проведення міських та районних  масових заходів.

Зберігаючи мистецькі традиції, оркестранти постійно удосконалюють свою майстерність, виховуючись на кращих зразках українських та зарубіжних творів, а тому користуються  популярністю серед шанувальників духової музики.

Фото без опису111

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень