A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ПОСЛУГОЮ ЦЕНТРАЛЬНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ

Дата: 14.05.2018 11:34
Кількість переглядів: 1343

Фото без описуКомунальне підприємство «Глобинське» Глобинської міської ради оголошує місячник добровільного оформлення незаконних підключень до мереж підприємства.

Усім, бажаючим оформити самовільні підключення до мереж централізованого водопостачання, прохання звертатися до комунального підприємства «Глобинське» та надати заяву, копію паспорту та коду домовласника, копію будівельного паспорта на будинок та довідку з міської ради про склад сім’ї. Вартість оформлення документів (видача технічних умов) становить 687,25 грн.

З 11 червня 2018 року працівниками КП «Глобинське» будуть вживатися посилені заходи по виявленню та покаранню самовільно підключених водокористувачів.

Згідно «Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України»  

3.2. Водокористування вважається безобліковим, якщо споживач самовільно приєднався до систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення або самовільно користується ними.

3.3. У разі безоблікового водокористування виробник виконує розрахунок витрат води за пропускною спроможністю труби вводу при швидкості руху води в ній 2,0 м/сек та дією її повним перерізом протягом 24 годин за добу.

3.4. Розрахунковий період при безобліковому  водокористуванні встановлюється з дня початку такого користування. Якщо термін початку безоблікового водокористування виявити неможливо, розрахунковий період становить один місяць. 

3.11. Витрати, пов'язані  з відключенням і можливою ліквідацією пристроїв (споруд), які самовільно зведені і приєднані до систем централізованого водопостачання та водовідведення, підлягають відключенню від цих систем, оплачуються їх власником.

Так мінімальний штраф при самовільному підключенні до мережі водопостачання трубою
Ф 50 мм становитиме :
(0,05-0,002-0,002)*2*60*60*24*30 = 228,1 м3
228,1*6,68 = 1523,71 грн.
Також в судовому порядку необхідно буде сплатити вартість відключення від мережі, що становитиме близько 1500 грн.
Сподіваємося на Ваше розуміння та добропорядність.
 
Адміністрація КП «Глобинське»

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень