Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З родини йде життя людини

Дата: 16.05.2018 10:03
Кількість переглядів: 2074

15 травня в Глобиному відбувся захід «З родини йде життя людини», який було організовано відділом культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому Глобинської міської ради з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Талановиті і цікаві родини Глобинської громади зібралися у дружньому колі, аби розказати про свої захоплення, уподобання та родинні цінності. Вітала представників творчих родин секретар Глобинської міської ради Світлана Віталіївна Лазаренко.

А сучасні українські родини вміють берегти вміння, отримані від своїх предків, та й самі не стоять на місці в своєму розвитку: опановують нові ремесла, розвивають отримані в дар таланти. Старовіт Ольга Анатоліївна завітала на гостину з донькою Надією, онуками Поліною та Назаром і здивувала всіх розмаїттям вишиваного одягу. До того ж майстриня вправно виготовляє панно, жіночі сумки та іграшки з фетру, займається оформленням елементів інтер’єру в техніці «декупаж».

Кроха Оксана Леонідівна з Опришок - мама «співучої» сім’ї. Вона сама і три її доньки співають. Оксана Леонідівна разом з наймолодшою донькою Ерікою протішила присітніх українською піснею.

Вправні руки в Оксани Сергіївни Кравець з Глобиного. Молода жінка вишиває бісером картини, виготовляє прикраси в техніці «канзанші» та декоративні деревця «топіарії». За мамою до прекрасного тягнеться і донечка Юля, яка гарно малює, шиє ляльки-«большеножки», танцює в зразковому колективі народного танцю «Сузір’я».

Трирічний Ігор Романенко впевнено розповів про свої «чоловічі» захоплення. Незважаючи на юний вік, він досить вправно користується гайковими ключами. Татко хлопця Олександр Миколайович та мама  Катерина Вікторівна прикладають усі зусилля для всебічного розвитку дитини, тому всі вироби, представлені на виставці, були пов’язані з розвитком сина.

Інна Віталіївна Кондуфор завітала на свято разом з сином Арсеном і розповіла про наукові, творчі, спортивні уподобання свого роду: батька Віталія Миколайовича Григор’єва, мами (на жаль, покійної) Ніни Володимирівни та синів Арсена і Назара. Разом з сином вони потішили учасників заходу музичним дарунком.

Заступник Глобинського міського голови Галина Володимирівна Токаренко подякувала всім за участь в родинному святі, висловила надію, що захід матиме своє продовження в наступні роки та вручила учасникам квіти та подарунки  від Глобинської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень