A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дендрологічний парк починає своє нове життя …

Дата: 31.05.2018 16:36
Кількість переглядів: 1848

Цьогорічної весни в Устимівському дендрологічному парку за ініціативи і фінансування голови СФГ «Златопіль» Михайла Колісника проводилися роботи з висаджування декоративних дерев та кущів. Висаджено кущі магнолії, саджанці черемхи, каштанів, дубів колоновидних, берез різних видів та форм, кизилу, кленів, катальпи, платанів. Переважно – це рідкісні для нашої кліматичної зони рослини.

Тривають роботи з благоустрою території: видалення сухостою, чагарників, обпилювання  пошкоджених та аварійних гілок дерев. Традиційним стало проведення суботників у парку. Роботи з благоустрою здійснюють працівники Устимівської дослідної станції рослинництва, працівники ФГ "Златопіль", учні Бабичівського НВК, працівники КП "Глобинське", робітники з благоустрою та інші небайдужі громадяни.

До слова, роботи з благоустрою території здійснюються не лише на території дендрологічного парку, а й на території Бабичівського старостинського округу загалом. Так, працівники КП «Глобинське» обкошують обочини, впорядковують кладовища, місця загального користування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень