A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представлено книгу про героїв неоголошеної війни

Дата: 01.06.2018 15:10
Кількість переглядів: 1398

1 червня 2018 року в приміщенні районного будинку культури відбулася презентація книги «Шляхами неоголошеної війни». Участь у цьому заході взяли: автори видання - представники глобинського районного видання - газети «Зоря Придніпров’я», учасники АТО, керівництво Глобинської громади та району, працівники районної бібліотеки для дорослих та жителі міста.

Видання присвячене участі наших земляків - жителів Глобинського району в подіях на Сході України. Тут зібрані публікації районної газети «Зоря Придніпров’я», спогади учасників АТО, поетичні твори літераторів Глобинського краю.

Під час проведення заходу, виступила редактор газети «Зоря Придніпров’я» Вікторія Сусід, яка розповіла про те, як виник задум створення книги та як він втілювався в життя, акцентувала увагу присутніх на значному вкладі в створенні даного видання працівника редакції, волонтера Анатолія Бабенка.

Присутніх на заході привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь, який відмітив, що створення даної книги - непересічна подія в житті Глобинської громади та подякував усім, хто долучився до створення цього видання. В ході заходу згадувалися героїчні вчинки наших воїнів земляків та імена тих, хто віддав свої життя за свободу та незалежність України, учасники АТО ділилися спогадами, лунали пісні у виконанні талановитих глобинців.

Переконані, що книга «Шляхами неоголошеної війни» збагатить духовну скарбницю нашої громади та стане прикладом героїзму і мужності у захисті Вітчизни для майбутніх поколінь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень