A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Глобинській громаді відзначили День захисту дітей

Дата: 01.06.2018 16:38
Кількість переглядів: 1791

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

Святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. Тому сьогодні  у парку відпочинку міста Глобине відбулося чудове дійство - міський фестиваль дитячої творчості «Я хочу, щоб дитинство було щасливим!». Учасниками свята були дітлахи Глобинської міської ради.

Прийшли привітати малечу голова Глобинської міської ради Станіслав Джусь та заступник міського голови Галина Токаренко. Вони побажали діткам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, життєву силу від цілющої матінки землі, знайти нових друзів, добре відпочити і пам’ятати про те, що вони – українці і повинні пишатися цим.

Запальні, веселі танці, жартівливі пісні, змістовні вірші у виконанні вихованців закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради створили атмосферу веселого свята.

Хай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень