A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представники органів місцевого самоврядування Полтавщини переймали досвід у глобинських колег

Дата: 15.06.2018 11:04
Кількість переглядів: 1358

14 червня 2018 року в приміщенні виконавчого комітету Глобинської міської ради зібралися представники органів місцевого самоврядування Полтавщини, що входять до Асоціації міст Полтавської області, для участі в практикумі з застосування законодавства на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР)». Даний практикум проходив в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Після вітальних слів виконавчого директора Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Галини Безносик та міського голови Станіслава Джуся модератор заходу - заступник міського голови Олександр Артюшенко та начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради Володимир Бондарь ознайомили присутніх з теоретичними основами проектної діяльності та поділилися досвідом підготовки, отримання та реалізації інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок різних джерел фінансування на теренах Глобинської громади.

Теоретичні основи були наочно підтверджені показом реальних інфраструктурних об’єктів, які реалізовані або реалізується в даний момент, з використанням коштів ДФРР, обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, грантових коштів та коштів місцевого бюджету. Учасники практикуму побачили як працює станція автоматичного управління «Каскад-ПЧ» на центральному водозаборі міста, ознайомилися з роботою міського Центру надання адміністративних послуг, побували на будівельному майданчику, де проводиться реконструкція каналізаційних очисних споруд міста Глобине. Завершився практикум відвіданням виробництва головного бюджетонаповнюючого підприємства – ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

Учасники практикуму обмінялися планами та ідеями, отримали відповіді на свої запитання від колег з Глобинської громади. По завершенню заходу представники органів місцевого самоврядування області дякували організаторам за змістовний захід, багато хто мав намір продовжити спілкування з представниками нашої громади для отримання більш детальних консультацій.

Підводячи підсумки зустрічі, міський голова Станіслав Джусь звернув увагу на важливість тісної співпраці органів місцевого самоврядування, що є запорукою позитивних зрушень в соціально-економічному розвитку як на місцях, так і в державі в цілому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень