A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДЕНЬ РОДИНИ, КОХАННЯ ТА ВІРНОСТІ

Дата: 09.07.2018 14:40
Кількість переглядів: 818

День родини, кохання та вірності -  це свято найвищих почуттів і вірності сімейним традиціям. Дата святкування вибрана не випадково. За християнським календарем -  це День пам'яті князя Петра і його дружини Февронії, що мали прекрасну родину, яка демонструвала непорушність щасливих шлюбних уз. Цього дня бібліотекар Пирогівської сільської бібліотеки Лідія Мацак завітала в дружню родину Гудимів Віктора Івановича та Раїси Борисівни.

 

Пліч-о-пліч  вони пройшли по сімейній стежині 33 роки, виховали двох чудових синів - В'ячеслава та Віталія, з радістю прийняли в свою родину невісток - Оксану та Аллу, з натхненням піклуються трьома онучатами - Анною, Анастасією та Глєбом. Старший син В'ячеслав разом із дружиною Оксаною та дівчатками близнюками проживають неподалік оселі батьків з бабусею Гудим Марією Іванівною, менший Віталій, учасник бойових дій, разом з дружиною Аллою та маленьким синочком  Глєбом ретельно опорядковують оселю на цій же вулиці. Варто наголосити, що всі оселі милують зір чистотою, буянням квітів і ваблять доброзичливістю господарів.

 

Берегиня родини Марія Іванівна дуже задоволена родинними стосунками, ніжно і трепетно відгукується  про дочку, зятя, онуків та правнуків. Раїсі Борисівні та Віктору Івановичу вдалося виховати синів в дусі постійної турботи про збереження сімейних цінностей, традицій, великої поваги і  любові до членів родини. Сімейний затишок, дружні стосунки, постійна підтримка і вседолаюча любов притаманні цій сім'ї, завжди приємно вражає злагодженість, мобільність і  чуттєвість у творенні родинного щастя цих мудрих односельців.

 

Щасти їм, доле, в усіх починаннях.

 

 

Бібліотекар Пирогівської сільської бібліотеки

Мацак Лідія Миколаївна

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень