A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ознайомили громадськість із проектом детального плану території для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату

Дата: 12.07.2018 16:49
Кількість переглядів: 974

Фото без опису 10 липня 2018 року  в залі засідань Глобинської міської ради відбувся інформаційний захід, метою якого було ознайомлення громадськості із проектом детального плану території по вулиці Центральній, 122, м.Глобине, Полтавської області для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату та врахування інтересів та пропозицій громадськості.

Присутніх на заході проінформували, що метою розробки детального плану території є вибір та визначення цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування Свято-Миколаївського храму, впорядкування території, необхідної для обслуговування громадського об’єкту, планування і визначення параметрів і вимог до формування забудови на даній ділянці. Розробник детального плану території - Товариство з обмеженою відповідальністю «ПОЛТАВА-ЕКОСЕРВІС». Проектом передбачено будівництво культової будівлі, влаштування тимчасової стоянки автомобілів,  влаштування можливості під’їзду до громадської будівлі та влаштування комплексного благоустрою території.

Після завершення процедури громадських слухань проект детального плану території буде передано на розгляд архітектурної містобудівної ради при Департаменті будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації для отримання висновку та подальшого затвердження проекту детального плану території сесією Глобинської міської ради. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Тарас Шевченко
2018-07-13 11:45:09

Лучше посмотрите на центральную часть города ,стыд и позор,где реконструкция?Посмотрите на районные центры области, что и как делается для людей Где можно погулять с ребенком или самому ? может возле памятников кучу которых настроил наш мер,наш город имеет большие доходы от предприятий но где они ?в карманах наших чиновников. Как говорил Медведев в Крыму ,денег нету но вы держитесь.

Відповідь адміністратора:

Дякуємо за Вашу думку. Водночас повідомляємо, що метою проведення подібних інформаційних заходів є донесення інформації до мешканців громади та отимання зоротнього зв'язку з приводу питань, що обговорюються. Проте, на жаль, поки що громадськість неохоче бере участь у подібних заходах, про місце і час проведення яких заздалегідь інформують на офіційному веб-сайті та на сторінках газети "Зоря Придніпров'я". Виступаючі, зокрема, детально поінформували про те, що вся територія поблизу храму буде одним із осередків благоустрою, окрасою міста. На прилеглій території передбачено створення паркової зони, бювету, дитячого ігрового майданчика, де мешканці міста з дітьми зможуть просто прогулятися та відпочити. Тому запрошуємо Вас до активної участі саме у інформаційних заходах, громадських слуханнях, де кожен має змогу висловити свої зауваження та надати конкретні пропозиції.

2018-07-13 14:59:21

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень