A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Триває оздоровлення дітей Глобинської громади!

Дата: 27.07.2018 11:42
Кількість переглядів: 1065

Фото без описуОздоровлення дітей є чи не найважливішим питанням. Долучилася до цього і Глобинська міська територіальна громада. Цьогоріч на закупівлю путівок до дитячих оздоровчих таборів для дітей пільгових категорій Глобинською міською радою виділено 199 тис.грн. На ці кошти, враховуючи попит, придбано 35 путівок для дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки до дитячого закладу оздоровлення і відпочинку  «Чайка», с-ще Градизьк, Глобинського району. Станом на 27.07.2018 оздоровленням забезпечено 25 дітей, з них:

 

  • 4 дітей учасників АТО;
  • 7 дітей із багатодітних сімей;
  • 7 обдарованих та талановитих дітей, відмінників навчання;
  • 5 дітей працівників агропромислового комплексу села, соціальної сфери села та працівників бюджетної сфери;
  • 2 дитини з інвалідністю

Відповідно до розподілу управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації Глобинська громада отримала 13 путівок для дітей пільгових категорій в табори області за  її межами. Наші дітлахи змогли відпочити в таборах: ПЗОтВ «Крилатий», Скадовський район, Херсонської області, ДЗОВ «Лісовий», с.Скоморохи, Бучівського району Тернопільської області, ДЗОВ «Салют» с.Коблево, Миколаївської області,  ДТВ «Сонячний», с.Омельник, Кременчуцького району. Це 2 дітей учасників АТО, 2 – дітей з багатодітних сімей, 2 - діти, які перебувають на диспансерному обліку, 3 – дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села, 2 – працівників бюджетної сфери села.

За кошти державного бюджету 4 дітей які потребують соціальної уваги та підтримки (1 – дитина з інвалідністю, 1 – дитина з багатодітної сім’ї, 1 – обдарована дитина, 1- дитина з малозабезпеченої сім’ї) оздоровлено в ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек»», м.Пуща Водиця Київської області та ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія», м.Одеса.

Окрім цього для охоплення оздоровленням якомога більшої кількості дітей, за рахунок механізму відшкодування частини вартості путівки для дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми Глобинською міською радою виділено 145505 грн. Загальна сума виділених коштів з обласного та міського бюджетів на ці потреби склала 291010 тис.грн.

Найбільшою популярністю користується ДЗОВ «Чайка» с-ще Градизьк, де оздоровилось та продовжує оздоровлюватись на даний час 50 дітей, ДЗОВ «Сонячний» с.Омельник, Кременчуцького району – 12 дітей, ДЗОВ «Енергетик», с.Потоки, Кременчуцького району – 4 дітей, ДЗОВ «Зоряний», с.Потоки, Кременчуцького району – 6 дітей, ДЗОВ «Ерудит», с.Потоки, Кременчуцького району – 1 дитина, ДОТ «Молода гвардія», с.Терешки, Полтавського району – 1 дитина.   

Таким чином, станом на 27.07.2018 року оздоровчими послугами охоплено 109 дітей Глобинської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень