Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Змагалися найсильніші

Дата: 28.08.2018 12:29
Кількість переглядів: 1462

24 серпня з нагоди Дня Незалежності та Дня громади у м. Глобине пройшов щорічний відкритий турнір на Кубок Глобинської громади POWER SHOW, в якому взяли участь більше 30 учасників .

Мета заходу - виявлення найсильнiших спортсменiв Глобинської громади у категоріях: пауерліфтинг, жим штанги лежачи, станова тяга, присідання, підняття штанги на біцепс, армреслінг; виявлення перспективного резерву до складу збірних команд громади для участі у обласних змаганнях; підвищення рівня майстерності спортсменів та подальшого розвитку видів спорту та їх популяризація в державі; пропаганда спорту серед жителів громади.

У ході загань найсильнішим в Пауерліфтингу  став Мазуренко Олександр, який набрав суму в 362,433 бали за коефіцієнтом Вілкса, друге місце зайняв Дракін Андрій з сумою 347,766 балів, третє – Бондаренко Олег з 331,176 балів.

У присіданнях перше місце посів чемпіон з Глобинщини – Олександр Мазуренко, друге місце виборов Андрій Дракін, а третє місце за Олегом Бондаренком.

В дисципліні «станова тяга» першим став Мазуренко Олександр, другим - Бондаренко Олег, а третім - Ковкун Іван.

У вправі «жим лежачи» найсильнішим став Супрун Роман, який набрав 100,309 балів, другим та третім стали Демцюра Федір (97,014) та Білик Євген (95,703) відповідно.

 У вправі підняття штанги на біцепс подіум зайняли наступні учасники :

  1. Калініченко Сергій (45,818 балів)
  2. Киценко Костянтин (44,610)
  3. Білик  Євген (40,225)

Що стосується армреслінгу, тут змагання проводилися в двох категоріях  до 85 та 85+.

У категорії «до 85 кілограмів» перемогу отримав Киценко Костянтин, друге місце посів Жучков Олег, трете місце - Гаврелець Олег.

В категорії «85+ кілограмів» перемогу отримав Гаджега Михайло, друге місце зайняв Бороденко Давид, трете місце посів Омельченко Тарас.

Висловлюємо подяку суддям змагань та секретарям в особі :

  • Калініченко Сергій (Суддя з Армреслінгу, чемпіон України та один з найкращих рукоборців світу);
  • Болобан Євгеній (суддя з присідання та жиму лежачи, чемпіон світу, світовий рекордсмен який має діючий світовий рекорд);
  • Жучков Олег (суддя з станової тяги, чемпіон світу, світовий рекордсмен який має діючий світовий рекорд);
  • Мазур Віталій (головний суддя змагань, суддя з підняття штанги на біцепс, чемпіон лівобережної України та призер кубку України з підняття штанги на біцепс);
  • Калініченко Маргарита (секретар та спікер змагань);
  • Мазур Людмила (секретар та спікер змагань).

Завдяки Вам ми змогли провести це свято на належному рівні!

Також, висловлюємо подяку за надану допомогу у проведенні заходу директору ПП «Райагробуд» Лєдніку В.І. та  Погребівському сільському голові Бойчич О.І.

Хочеться відмітити високий рівень підготовленості атлетів та дружню атмосферу, яка панувала на спортивному майданчику. Сподіваємося, що на наступний рік кількість учасників значно зросте, а  ми, в свою чергу, забезпечимо  ще вищий рівень змагань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень