A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всеукраїнський День дошкілля в Глобинській громаді

Дата: 28.09.2018 18:17
Кількість переглядів: 1298

Яке велике треба мати серце, щоб тисячі характерів вмістить! Ці захопливі слова характеризують працівників дошкільної освіти Глобинської міської ради. Від їх мудрості, терпіння, уваги залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця -  маленького громадянина нашої країни. Приємно, що керівництво міської ради розуміє важливість дошкілля і не стоїть осторонь його проблем.

 

Уже стало доброю традицією, коли в День  дошкілля  місцева влада вітає працівників закладів з їх професійним святом. От і сьогоднішній день не став винятком. 28 вересня 2018 року Глобинський  міський голова Станіслав Джусь та  заступник міського голови Галина Токаренко завітали до  всіх дошкільних закладів громади. В їх щирих словах привітань кожен працівник відчув свою значимість та важливість. Педагогічні колективи отримали подяки за сумлінну працю та цінні подарунки, а це сучасна оргтехніка, комп’ютери, мультимедійні дошки, принтери. 

Тож і ще раз вітаємо всіх працівників закладів дошкільної освіти міської ради зі святом. Хай лагідна посмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, щоб життя ваше було наповнене щастям, добробутом та натхненням,  а в серці  панували добро і мудрість!!!

 

Методист відділу освіти виконавчого комітету   

Глобинської міської ради  Л.І.Обревко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень