A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відділ комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради інформує

Дата: 10.10.2018 11:23
Кількість переглядів: 618

Фото без описуВідповідно до пункту 25 «Правил  обліку громадян,  які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Міністрів Української РСР і Українською республіканською радою професійних спілок від 11 грудня 1984 р. N470, виконавчим комітетом Глобинської міської ради з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті.

 

Прохання до всіх громадян, які перебувають на квартирному обліку, надати довідки про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї (надається Центром надання адміністративних послуг), а також повідомити про зміни в облікових даних, які б могли привести до поліпшення житлових умов.

Довідки надати до відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, будинок 212, кабінет 8.   Тел. (05365) 24007 або приймальної Глобинської міської ради, вул. Центральна , 285.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень