A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новий тротуар по вулиці Полтавський шлях

Дата: 26.10.2018 11:37
Кількість переглядів: 1643

В цьому році відповідно до Плану соціального економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2019 рік за кошти міського бюджету  проведено роботи з капітального ремонту тротуарної доріжки по вулиці Полтавський шлях та виконано благоустрій прилеглої території.

 

В цій частині міста свого часу збудували цілий мікрорайон багатоквартирних будинків. Тож тут проживає чимала кількість жителів і саме тому для підвищення рівня безпеки руху пішоходів було прийнято рішення  про відновлення пішохідної зони шляхом влаштування тротуару та провести благоустрій розташованої поруч зупинки громадського транспорту.  Адже даний об’єкт враховує інтереси значної кількості жителів.

 

На протязі чотирьох місяців на даному об’єкті працювали  будівельники з ФОП Гутман І.В. з с.Потоки Кременчуцького району. Зусиллями будівельних  майстрів створено комфортні умови для пішоходів,  обладнано зупинку громадського транспорту. Для облаштування тротуарної доріжки використано сучасну тротуарну плитку.  Тож тепер тротуарна доріжка не лише зручна для користування, а й створює гарний естетичний вигляд нашого міста. Крім того,  для безпеки дітей  встановлено металеву огорожу, яка відділяє дитячий майданчик в цій частині міста від проїзної частини вулиці Полтавський шлях.

 

Загальна довжина відновленої тротуарної доріжки становить  450 м.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень