A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олександр Біленький :БЮДЖЕТ УЧАСТІ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ-2018: ПЕРШІ ПІДСУМКИ

Дата: 02.11.2018 10:59
Кількість переглядів: 1515

Маємо перші результати голосування! Наразі відібрано 60 проектів-переможців із 15 районів області. Всього жителями області подано 267 проектів, які набрали загалом 375 494 голосів.

Найбільше проектів представили мешканці Гадяцького, Полтавського, Кременчуцького, Решетилівського та Кобеляцького районів.

З обласного бюджету їх на реалізацію буде виділено 6 млн грн. Така ж сума планується і на 2019-й рік. Також, наступного року плануємо збільшити ваговий коефіцієнт електронного голосу та запровадити нанесення штрих-коду на паперових варіантах анкет. Таким чином зробимо Бюджет участі Полтавської області більш прозорим та відкритим для людей.

Це важливо, адже окрім цілком практичних результатів проект виконує й своєрідну культурно-просвітницьку функцію. Залучаючи людей до процесу бюджетування, ми вчимо їх визначати пріоритети та брати відповідальність за свої рішення.

Впевнений, за цим – майбутнє!

Вітаємо переможців Бюджету участі Полтавської області 2018???? З повним переліком проектів за рейтингом ви можете ознайомитись за посиланням: http://bu.oblrada-pl.gov.ua.

(За матеріалами сторінки Інвествідділ Полтавської обласної ради )

 

Примітка: З трьох поданих на участь в конкурсі проектів від жителів Глобинської міської ради перемогу отримав проект №179 «Будівництво вуличного освітлення для освітлення мосту в с. Пироги Глобинського району Полтавської області». Детальніше ознайомитися з переліком переможців можна за посиланням http://bu.oblrada-pl.gov.ua/wp-content/uploads/peremoga_2018.pdf .

 

Відділ соціально-економічного розвитку,

інвестицій та енергоменеджменту

виконавчого комітету міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень