A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працівники кадрової служби виконавчого комітету міської ради взяли участь у проекті «Розроблення ефективної організаційної структури для ОТГ»

Дата: 19.11.2018 12:51
Кількість переглядів: 742

15-16 листопада начальник відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету міської ради Олена Кошеленко та головний спеціаліст Роман Калініченко взяли участь у дводенному практичному тренінгу з питань розробки ефективної організації структури органів місцевого самоврядування, що відбувся у селі Велика Круча Пирятинського району за підтримки програми DOBRE.

Учасники заходу розглянули та обговорили питання щодо інституційної спроможності територіальної громади та інструментів її підвищення; формування організаційної структури та штатного розпису органу місцевого самоврядування. У ході тренінгу активно використовувалися практичні форми роботи, коли працівники кадрових служб ОТГ моделювали структури в ОТГ на різних рівнях (місто, селище, село); визначали як стратегічне планування впливає на організаційну структуру органу місцевого самоврядування. Учасників заходу ознайомлено з практикою формування організаційної структури та штатного розпису Пирятинської ОТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень