Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради

Дата: 23.11.2018 13:48
Кількість переглядів: 702

У четвер, 22 листопада 2018 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. На розгляд винесено 31 питання порядку денного. Про проект плану діяльності підготовки проектів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2019 рік та затвердження форми заявки про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, що виробляється для бюджетних установ на установках з використанням альтернативних джерел енергії інформувала присутніх Наталія Калініченко, провідний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту.

Заступник начальника відділу поліції ГУНП у Полтавській області Гунашашвілі Р.О. та начальник МГФ з ОГП «Муніципальна міліція» Пшеничний О.І. доповіли про стан боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень та охорони громадського порядку на території міської ради. Роман Гунашашвілі наголосив, що відсутність у більшості населених пунктів камер відеоспостереження та некомплект особового складу являються проблемними питаннями в розкритті злочинів та правопорушень. Проте, на сьогодні криміногенна ситуація на території Глобинської громади залишається контрольованою.  Члени виконавчого комітету Артем Тригуб та Валентина Демченко звернули увагу на необхідність посилення контролю за попередженням незаконної порубки дерев.

Начальник загального відділу міськвиконкому Світлана Кузнєцова проінформувала про стан військового обліку на території Глобинської міської ради за 2018 рік та завдання на 2019 рік.

Про виплату матеріальної винагороди обдарованим дітям, молоді, творчим колективам та їх наставникам вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської територіальної громади, доповіла головний спеціаліст відділу культури спорту, сім’ї та молоді Оксана Дьяченко.

Зацікавлення у членів виконавчого комітету викликало питання про  затвердження правил зберігання, користування контейнерами для твердих побутових відходів. Олександр Салабай, провідний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою, повідомив присутнім про запровадження КП «Глобинське» нового способу сміттєзбирання за допомогою сміттєвих контейнерів ємністю 120 л, що будуть встановлені в секторі індивідуальної забудови.

В якості експерименту вибрано територію мікрорайону «Росія» в м.Глобине, а саме: вулиці Богдана Хмельницького, Полтавський шлях, Полтавська, Льва Толстого, Гоголя, Коцюбинського, Східно-Кільцева, Привітна, Ціолковського, Гагаріна, Державності, Берегова, Шкільна, Шевченка, Степана Разіна та провулки Миколи Плиски, Матросова, Тихий.

Міський голова Станіслав Джусь зазначив, що цей проект  - результат спільної роботи посадових осіб міської ради та депутатського корпусу. Висловив сподівання на розширення кількості домогосподарств, які укладуть договори на вивезення побутових відходів та підвищення культури людей щодо поводження з відходами.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд присутніх питання  затвердження  проектів будівництва  міської каналізаційної системи «Центр» у м.Глобине (напірний колектор та самопливний  колектор по вул.Мічуріна), реконструкції автомобільної дороги шляхом облаштування майданчика для зупинки автотранспорту по вул.Центральна в м.Глобине (біля Глобинської гімназії №1) та улаштування пішохідного переходу по вул. Володимирівській м. Глобине (район зупинки автотранспорту «Переробний завод»).

Також прийнято рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади та інші питання, пов’язані з роботою ради опіки і піклування та комісії з питань захисту прав дитини.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були зміна поштової адреси об’єктам нерухомості, видалення зелених насаджень на території Глобинської ОТГ та ін.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень