Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стартував другий етап реалізації програми поводження з твердими побутовими відходами в місті Глобине

Дата: 04.12.2018 09:38
Кількість переглядів: 1549

Відтепер жителі нашого міста, що проживають на території садибної забудови мають можливість разом з послугою зі збору і вивозу відходів безкоштовно отримати пластиковий контейнер об’ємом 120 л.  

1 грудня в суботу у місті Глобине відбулась презентація нової комунальної послуги – збір твердих побутових відходів з території садибної забудови з використанням індивідуальних пластикових контейнерів ємкістю 120л. Презентація відбувалась у вигляді зустрічей за місцем проживання. Група працівників виконавчого комітету Глобинської міської ради на чолі з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександром Артюшенком ознайомлювала жителів міста з нововведеннями міської влади. На виконання рішення виконавчого комітету від 22.11.2018 №289 жителі міста ознайомилися з правилами користування пластиковими контейнерами, оплатою комунальної послуги та іншими нововведеннями. Виконавцем даної комунальної послуги Виконкомом визначено КП «Глобинське» - начальник Анатолій Шаповал, який ознайомив учасників зібрань з графіком надання послуги і правилами укладання договорів на вивіз побутових відходів, зокрема, збір відходів планується проводити два рази на місяць. Для цього у визначений день абонент має викотити контейнер з двору на вулицю – решту роботи виконають комунальники. Для зручності жителів нашого міста, щоб укласти договір на вивіз побутових відходів з використанням індивідуальних контейнерів майбутньому абоненту необхідно лише один раз звернутись до міського ЦНАПу (вул. Травнева 4), з собою необхідно мати копію паспорта, ідентифікаційного коду та домову книгу. Далі вже працівники комунального підприємства КП «Глобинське» обробляють документи і попередньо за телефоном зв’язавшись з майбутнім абонентом домовляються про доставку контейнера. На місці підписується акт прийому-передачі контейнера і абонент отримує ввесь пакет документів, в т. ч. розрахункову книжку.

Підписання договорів вже розпочато, але слід поспішати, оскільки надання послуги розпочинається вже з 1 січня 2019 року і в якості експерименту нова комунальна послуга поки що доступна лише для глобинців жителів вулиць:     

             

1. Вулиця Богдана Хмельницького.             10. Вулиця Ціолковського.                      2. Вулиця Полтавська.                                    11. Вулиця Гагаріна.

3. Вулиця Льва Толстого.                              12. Вулиця Державності.

4. Вулиця Гоголя.                                           13. Вулиця Берегова.

5. Вулиця Полтавський шлях.                       14. Вулиця Шкільна.

6. Провулок Тихий.                                        15. Вулиця Шевченка.

7. Вулиця Коцюбинського.                            16. Провулок Миколи Плиски.

8. Вулиця Привітна.                                        17. Вулиця Степана Разіна.

9. Вулиця Східно-Кільцева.                            18. Провулок Матросова.

 

Тому майбутні абоненти – поспішаймо! Кількість контейнерів обмежена. Залишилось вже менше місяця.  Міський ЦНАП чекає на вас.

Правила користування індивцідуальним пластиковим контейнером для здобу ТПВ ємністю 120 л.


Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень