Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Захистіть мене від зла!

Дата: 05.12.2018 13:51
Кількість переглядів: 756

   

Мій улюблений світ — без насильства, без жорстокості, болю і зла, де народом заспівана пісня містить тільки хороші слова… І. Супрун

А ви не принижуєте своїх дітей? Чи не підриваєте їм упевненості своїм надмірним контролем, постійними повчаннями? Чи не ображаєте, чи не позбавляєте своєї довіри, чи не караєте несправедливо? Чи даєте хоч якийсь привід любити себе? Від ставлення до дитини, розуміння її інтересів та потреб, стану охорони здоров'я залежить її доля, майбутнє родини, розвиток суспільства взагалі.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». В Глобинській громаді теж приєднались до неї. Днями у міському будинку культури ім. І. Франка був організований захід «Захистіть мене від зла, я – дитина ще мала!»  Його ідейними натхненниками стали Валентина Базарова, Людмила Юременко та Віра Дударь.  В ході розваг діти розвивали вміння відрізняти добро та зло, визначали хороші та погані риси казкових героїв, провели бесіду-тренінг проти цькування в дитячому колективі, вчились малювати «добро». А на прощання передали «імпульс добра по колу» на знак єдності дітей та дорослих.  

Оберігайте свою дитину і ви! Захищайте від фізичних і душевних небезпек, жертвуючи власними інтересами і ризикуючи власним життям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень