A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Господарям землі - вітання і шана

Дата: 14.12.2018 15:11
Кількість переглядів: 978

14 грудня в Глобинському районному будинку культури відбулося «Свято Врожаю – 2018», організоване ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», одним із основних бюджетоутворюючих підприємств, що діють на території громади. Це свято – прекрасна нагода відзначити кращих працівників та подякувати за самовідданість та наполегливість у роботі.

З вітальним словом до свого колективу звернувся генеральний директор компанії Биков Олександр Миколайович. Він подякував усім працівникам за сумлінну віддану професійну роботу, завдяки якій, незважаючи на несприятливі погодні умови, вдалося досягти непоганих результатів. Підбив підсумки роботи підприємства за рік та ознайомив з основними показниками, яких вдалося досягти. Побажав здоров’я, щастя та в наступному році гарної погоди та високих врожаїв.

Привітали трудовий колектив інвестиційно-промислової компанії секретар Глобинської міської ради Світлана Лазаренко, голова Глобинської районної ради Володимир Сьомін, Троїцький сільський голова Любов Сніг, начальник відділу агропромислового розвитку Глобинської районної адміністрації Жанна Лук’яненко. Виступаючі бажали присутнім мирного неба, достатку, здоров'я, благополуччя, стабільності та впевненості у завтрашньому дні.

«Дозвольте від імені міського голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету Глобинської міської ради, від себе особисто, привітати вас зі святом та виразити вам щиру вдячність за любов до рідної землі та вміле господарювання, за великий внесок у розвиток громади, адже завдяки ТОВ ІПК "Полтавазернопродукт" у 2018 році до бюджету громади надійшло понад 7 млн. грн., за вашу підтримку і партнерство у соціальній сфері, у проведенні культурно-масових заходів та підвищення іміджу громади в цілому. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання  на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку і щасті!» - звернулась до господарів свята Світлана Лазаренко та від імені  міського голови вручила грамоту трудовому колективу ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» в особі генерального директора Олександра Бикова за вагомі досягнення в агропромисловій галузі та значний внесок у соціально-економічний розвиток Глобинської міської територіальної громади.

Традиційно грамоти та грошові винагороди отримали кращі працівники підприємства, а всі гості мали змогу отримати позитивні емоції від чудового концерту, організовано господарями свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень